Pse të bëhesh Tifoz Kuq e ZI?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Responsive

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Quality

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kush jemi ne?

Historia që na bëri ata që jemi sot

“Tifozat Kuq e Zi” janë grup i tifozëve më të flaktë të Kombëtares shqiptare në futboll dhe të të gjithë sportistëve shqiptarë në përgjithësi. Në këtë grup janë shkrirë të gjithë ata tifozë të cilët e kanë përkrahur Shqipërinë tash e sa vjet në ndeshjet e saja në vend dhe në mbarë Europën.

Meet our team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Former Jedi

Once a heroic Jedi Knight, Darth Vader was seduced by the dark side of the Force, became a Sith Lord, and led the Empire’s eradication of the Jedi Order.

Obi-Wan Kenobi

Obi-Wan Kenobi

Jedi Trainer

A legendary Jedi Master, Obi-Wan Kenobi was a noble man and gifted in the ways of the Force. He trained Anakin and Luke Skywalker as a mentor.

Luke Skywalker

Luke Skywalker

Jedi

Luke Skywalker was a Tatooine farmboy who rose from humble beginnings to become one of the greatest Jedi the galaxy has ever known.

Leia Organa

Leia Organa

Rebel Leader

Princess Leia Organa was one of the Rebel Alliance’s greatest leaders, fearless on the battlefield and dedicated to ending the tyranny of the Empire.

What clients say

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lord Vader

Lord Vader

Dark Lord

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

Kylo Ren

Kylo Ren

Wanna Be

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

Sidious

Sidious

Sith Lord

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

Njoftimet

Njoftimet e fundit nga Tifozat Kuq e Zi

Si të na kontaktoni?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Në Tiranë dhe Prishtinë

Vizitoni lokalet tona ne Tirane dhe Prishtine ...

Përfaqësuesit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Rrjetet sociale

Na gjeni në rrjetet sociale me poshte

Na shkruani