BASHKË ne mund ta ndryshojmë atdheun tonë të shtrenjtë. Bashkpunim i jashtzakonshëm mes vullnetarëve shqiptar nga të gjitha trevat tona për tu kujdesur dhe pastruar natyren e atdheut tonë Vullnetarët për Atdhe të Pastër Falenderime për të gjithë ❤️🇦🇱

Categories: Aktivitet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *