PYETJE/PERGJIGJE

Jam anëtar/e dhe dua ta kryej pagesën online?
Kontaktoni përfaqësuesin tuaj dhe ai do ju japë një kupon, që mund ta përdorni për zbritjen në produkt.

Jam anëtar/e dhe dua ta kryej pagesën me para në dorë?
Kontaktoni përfaqësuesin tuaj dhe ai do ju japë një kupon, që mund ta përdorni për zbritjen në produkt. Ky opsion pagese vlen vetëm për vendlindjen.

Nuk jam anëtar/e, por dua të përfitoj zbritjen?
Nëse nuk jeni anëtar/e, por dëshironi të përfitoni zbritjen, atëherë ju duhet të anëtarësoheni te përfaqësuesi jonë që keni më afër. Listën e tyre e gjeni këtu LISTA PËRFAQËSUESVE.

Mund ta kryej anëtarësimin online dhe të përfitoj zbritje?
Jo, anëtarësimi nuk kryhet online.

Jetoj në diasporë a mund të blej produktet dhe ta postoj tek familjarët e mi në Vendlindje?
PO, por duhet të vendosësh tek posta adresën e dërgesës.

Si të kontaktoj me përgjegjësit e dyqanit online?
Magazine Tiranë:
Cel: 0684006841 (Whatsapp/Viber)
Email: [email protected]