TKZ, më shumë se një tifogrup! 🇦🇱

Mbyllet me sukses aksioni i dytë i shpërndarjes së librave për shqiptarët jashtë kufinjve të Shqipërisë Administrative.

Një javë më parë ishim në Preshevë, në bibliotekën e qytetit “Mehmet Jusufi” ndërsa dje në shkollën fillore “Mahmut Lekiq” të qytetit të Tuzit.

Rreth 80 libra historikë, akademikë dhe edukativ ju dhuruan këtyre dy institucioneve nga ana jonë.

SIMBOLIKË, MESAZH, AMANET dhe SHPRESË për shqiptarët e Luginës dhe Malësisë!

Media
https://presheva.com/tifozat-kuq-e-zi-dhuruan-libra-per-biblioteken-e-qytetit-ne-presheve/?fbclid=IwAR3MUbaEgcnc_6vBo62CuOgNdNAr0wmg_tmAih-Ph7MMIWLzNeYnY0gL3Yk

Categories: Aktivitet