Dyqani online është dyqani të produkteve zyrtare të TKZ-së.

Magazinat tona momentalisht janë në Tiranë dhe shpërndarja bëhet nga Tirana. Për të ulur kostot e transportit së shpejti do hapim një magazine në Prishtinë dhe një në Europë.

Çmimet e transportit ndryshojnë në varësi në cilën magazinë ndodhet produkti. Nëse jetoni në Republikën e Shqipërisë ju këshillojmë të blini në artikujt “Magazina Tiranë”, nëse jetoni në Republikën e Kosovës ju këshillojmë në “Magazinën Prishtinë”, për të patur një transport më të shpejtë dhe me çmim më të lirë.

Çdo anëtar i TKZ-së ka një ulje prej 20% të artikujve, por që të përfitoj uljen duhet të kontaktoj përfaqësuesin e tij.

Të gjitha fitimet e shitjeve do te shkojnë në buxhetin e TKZ-së për t’i përdorur për organizimet tona.

Mënyrat e Pagesës
– Paypal, Credit Card
– Paguan kur merr produktin me para në dorë.

Transporti dhe marrja produkteve
Postë Private Intex Courier.
– Shqipëri kushton 2.5 Euro (2-3 ditë)
– Kosovë kushton 6€ (4-6 ditë.)
– Maqedoni kushton 8€ (5-7 ditë.)

Posta Shqiptare
– Ne te gjithe BOTEN dhe cmimi llogaritet ne varesi te peshes

Marr vetë në Magazinë
– duhet të kontaktoni në [email protected] për t’iu caktuar vendin dhe orarin.

Për të qenë me korrekt dhe transparent mënyra e vetme e porosisë është kryerja e saj vetëm në plotesimin e të dhënave nëpërmjet faqes (jo në mesazhe, telefon apo email)

Për çdo paqartësi apo sygjerim ju lutem na kontaktoni në [email protected]