Të dashur anëtarë të Tifozave Kuq e Zi.

Me këtë status paraprak duam t’ju njoftojmë që kemi hapur zyrtarisht anëtarësimet për sezonin e ri eliminator “FIFA WORLD CUP – QATAR 2022”. Ashtu si edhe në sezonet e kaluara, anëtarësimi kushton 10€ dhe zgjat deri në përfundimin e ciklit eliminator.Shume shpejt do të keni edhe një njoftim të dytë në lidhje me përfaqësuesit tanë në troje dhe Diasporë.

Ju mirëpresim,🇦🇱 O sa mirë me qenë Shqiptar! 🇦🇱

Categories: Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *