Gezo nje Familje Shqiptare

Published by admin on

Të nderuar tifoza,

28 Nëntori po afron dhe siç është bërë traditë tashmë, për nder të kësaj date Tifozat Kuq e Zi vazhdojnë nismën ‘’Gëzo një familje shqiptare’’.
Përmes saj dëshirojmë që më së paku një familje nga çdo trevë shqiptare të gëzohet për nder të ditës tonë të shenjtë.

Të gjithë ju që dëshironi të bëheni pjesë e kësaj nisme, qoftë edhe me një kontribut simbolik, ju ftojmë që të kontaktoni përfaqësuesit tuaj më të afërt.

Categories: Njoftime