Eliminatoret për Euro 2020 – Ndeshjet dhe Tabela

Lista e plotë e ndeshjeve dhe rradhitja tabelare e Kombëtares tonë gjatë eliminatoreve për Kampionatin Evropian 2020

Ndeshjet:

DataVendiNdeshja
22.03.2019  20:45Shqipëri– : –Turqi
25.03.2019  20:45Andora– : –Shqipëri
08.06.2019  15:00Islande– : –Shqipëri
11.06.2019  20:45Shqipëri– : –Moldavi
07.09.2019  20:45France– : –Shqiperi
10.09.2019  20:45Shqipëri– : –Islande
11.10.2019  20:45Turqi– : –Shqipëri
14.10.2019  20:45Moldave– : –Shqipëri
14.11.2019  20:45Shqipëri– : –Andora
17.11.2019  18:00Shqipëri– : –France

Tabela

EkipiNFBH+/-Pikë
1 Shqipëria
2Francë
3 Islande
4 Turqi
5 Moldavi
6Andora