Shqipëri – Turqi (Rezervimet)

Të nderuar Tifoza, Me shumë kënaqësi ju njoftojmë mbi detajet e organizimit për ndeshjen e rradhës: Shqipëri – Turqi (kualifikuese)22 mars, ora 20:45, stadiumi “Loro Boriçi”, ShkodërÇmimi i biletave për anëtarë:1500 lek/ 12.5 euroAfati i fundit për rezervim:09 mars 2019, ora 20:00. – Listen e perfaqësuesve mund ta gjeni ketu: Read more…

Me Studentet

Tifozat Kuq e Zi nga të gjitha trojet etnike, kanë mbështetur me mendje e zemër kauzën e studentëve. Prandaj, sonte nga ora 16.00 bashkohemi edhe fizikisht me studentët protestues ne mbështetje të kërkesave të tyre.Bashkohu edhe ti! #mestudentet#osamireneqeneshqiptar#jeminje

Gezo nje Familje Shqiptare

Të nderuar tifoza, 28 Nëntori po afron dhe siç është bërë traditë tashmë, për nder të kësaj date Tifozat Kuq e Zi vazhdojnë nismën ‘’Gëzo një familje shqiptare’’.Përmes saj dëshirojmë që më së paku një familje nga çdo trevë shqiptare të gëzohet për nder të ditës tonë të shenjtë. Të Read more…