Një javë e çuditshme kuqezi: bamirësi, birra pafund dhe… Panuçi

Shkruar nga Sport EkspresBurimi: http://sportekspres.com/video-nje-jave-e-cuditshme-kuqezi-bamiresi-birra-pafund-dhe-panuci/ Sa shumë ngjarje në pak ditë, por sa shumë për t’u mbajtur mend. Kombëtarja ishte “sebepi” dhe gjithçka nisi një javë para ndeshjes me Skocinë. Skenën e morën pikërisht tifozët miq. Tartan Army mbërritën në Shqipëri të shumtë në numër, rreth 2500. I gjeje kudo Read more…