Aksion ne Korce kunder Bregovicit

Sot, kemi ndërmarrë një aksion simbolik para zyrave të Bashkisë Korçë.Ky ishte edhe një paralajmërim për organizatorët e festivalit të birrës që të tërheqin ftesën për Goran Bregovicin.Ne nuk do ndalemi deri në arritjen e qëllimit.#bojkotobregovicin

Ta pastrojmë Zvërnecin

BASHKË ne mund ta ndryshojmë atdheun tonë të shtrenjtë. Bashkpunim i jashtzakonshëm mes vullnetarëve shqiptar nga të gjitha trevat tona për tu kujdesur dhe pastruar natyren e atdheut tonë Vullnetarët për Atdhe të Pastër Falenderime për të gjithë

15 Vjet TKZ

Këtë vit 15 vjetori i TKZ erdhi me 22 dhjetor në Tiranë, aktivitetet filluan qysh në orët e para të mëngjesit ku në qendër të qytetit bëmë një ekspozitë fotografike në të cilën prezentuam momentet më të bukura të TKZ-së ndër vite. Një aktivitet që kishte si qëllim informimin dhe Read more…

Shperndarja e librave ne Presheve dhe Tuz

TKZ, më shumë se një tifogrup! 🇦🇱 Mbyllet me sukses aksioni i dytë i shpërndarjes së librave për shqiptarët jashtë kufinjve të Shqipërisë Administrative. Një javë më parë ishim në Preshevë, në bibliotekën e qytetit “Mehmet Jusufi” ndërsa dje në shkollën fillore “Mahmut Lekiq” të qytetit të Tuzit. Rreth 80 libra Read more…

Flamuri Gjigant

Video-incizimi i Hymnit dhe shpalosjes së flamurit 10.02.2005 (Arkiv) – Të dashur tifozë! Ende jemi të kapluar nga pikëllimi për humbjen e mbrëmshme të pafat të Kombëtares sonë. Megjithatë, në përkrahjen e djemëve tanë nuk ka dorëzim: ngjyrave kuq e zi duhet t’u qendrojmë besnik edhe më tepër në këto çastet Read more…