Aksion ne Korce kunder Bregovicit

Sot, kemi ndërmarrë një aksion simbolik para zyrave të Bashkisë Korçë.Ky ishte edhe një paralajmërim për organizatorët e festivalit të birrës që të tërheqin ftesën për Goran Bregovicin.Ne nuk do ndalemi deri në arritjen e qëllimit.#bojkotobregovicin

Ta pastrojmë Zvërnecin

BASHKË ne mund ta ndryshojmë atdheun tonë të shtrenjtë. Bashkpunim i jashtzakonshëm mes vullnetarëve shqiptar nga të gjitha trevat tona për tu kujdesur dhe pastruar natyren e atdheut tonë Vullnetarët për Atdhe të Pastër Falenderime për të gjithë

15 Vjet TKZ

Këtë vit 15 vjetori i TKZ erdhi me 22 dhjetor në Tiranë, aktivitetet filluan qysh në orët e para të mëngjesit ku në qendër të qytetit bëmë një ekspozitë fotografike në të cilën prezentuam momentet më të bukura të TKZ-së Read more…

Ember Chase

cardio trainer

I aspire to a healthy, active, and happy lifestyle, which fuels my drive for self-satisfaction. My aim is to help individuals not only reach their fitness goals but also to exceed personal goals.