Me Studentet

Tifozat Kuq e Zi nga të gjitha trojet etnike, kanë mbështetur me mendje e zemër kauzën e studentëve. Prandaj, sonte nga ora 16.00 bashkohemi edhe fizikisht me studentët protestues ne mbështetje të kërkesave të tyre.Bashkohu edhe ti! #mestudentet#osamireneqeneshqiptar#jeminje

Shperndarja e librave ne Presheve dhe Tuz

TKZ, më shumë se një tifogrup! 🇦🇱 Mbyllet me sukses aksioni i dytë i shpërndarjes së librave për shqiptarët jashtë kufinjve të Shqipërisë Administrative. Një javë më parë ishim në Preshevë, në bibliotekën e qytetit “Mehmet Jusufi” ndërsa dje në shkollën fillore “Mahmut Lekiq” të qytetit të Tuzit. Rreth 80 libra Read more…

Gezo nje Familje Shqiptare

Të nderuar tifoza, 28 Nëntori po afron dhe siç është bërë traditë tashmë, për nder të kësaj date Tifozat Kuq e Zi vazhdojnë nismën ‘’Gëzo një familje shqiptare’’.Përmes saj dëshirojmë që më së paku një familje nga çdo trevë shqiptare të gëzohet për nder të ditës tonë të shenjtë. Të Read more…

Një javë e çuditshme kuqezi: bamirësi, birra pafund dhe… Panuçi

Shkruar nga Sport EkspresBurimi: http://sportekspres.com/video-nje-jave-e-cuditshme-kuqezi-bamiresi-birra-pafund-dhe-panuci/ Sa shumë ngjarje në pak ditë, por sa shumë për t’u mbajtur mend. Kombëtarja ishte “sebepi” dhe gjithçka nisi një javë para ndeshjes me Skocinë. Skenën e morën pikërisht tifozët miq. Tartan Army mbërritën në Shqipëri të shumtë në numër, rreth 2500. I gjeje kudo Read more…

Flamuri Gjigant

Video-incizimi i Hymnit dhe shpalosjes së flamurit 10.02.2005 (Arkiv) – Të dashur tifozë! Ende jemi të kapluar nga pikëllimi për humbjen e mbrëmshme të pafat të Kombëtares sonë. Megjithatë, në përkrahjen e djemëve tanë nuk ka dorëzim: ngjyrave kuq e zi duhet t’u qendrojmë besnik edhe më tepër në këto çastet Read more…