Njoftojmë të gjithë anëtarët tanë që çdo organizim që po realizonim për ndeshjen në transfertë me Hungarinë do të anullohet.

Kjo për shkak se dje Hungaria është dënuar nga FIFA dhe ndeshja do të luhet pa tifozë.

Ndjesë ekipit të Kombëtares që s’do të jemi pranë për t’ju mbështetur në çfarëdo rezultati, por kjo tashmë nuk varet nga ne.

Ju urojme suksese dhe ju presim në shtëpi ballëlartë

Categories: Njoftime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *